Održana radionica za volontere My smile

Novosti   |   09.12.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana radionica za volontere My smile

Volonteri iz županije (i šire) i članovi udruge održali su radionicu na kojoj su oslikali platna na temu My smile - osmijeh za sve nas. Što nam mami osmijeh, što nas raduje i veseli prenijeli smo iz svojih emocija u razigranim bojama i motivima.

Platna će osvanuti na novoj stranici udruge kao pozadinska animacija. Na taj način su volonteri sudjelovali direktno u radu udruge i to u kreiranju web stranice udruge Veranda namijenjene mladima.

Radionica je održana u svrhu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se inače svake godine obilježava od 15.11. - 15.12.

Zahvaljujemo Učeničkom domu Virovitica na suradnji u radionici!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.