Održana radionica u HUPS-u s članovima Verande

Aktivnosti   |   09.08.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana radionica u HUPS-u s članovima Verande

U petak, 8.srpnja, 2011. godine uspješno je realizirana jedna od niza radionica Hrvatske udruge za prevenciju suicida - HUPS, u okviru projekta "Sprječavanje ovisnosti je sprječavanje suicidalnosti". Projekt je zamišljen kao edukacija edukatora, tj. rad sa svima koji rade sa neposrednim korisnicima - osobama rizičnim za suicidalno ponašanje. Ovoga puta uz članove udruge HUPS, sudjelovali su i naši članovi .

Predsjednica udruge HUPS Elvira Koić iznijela je prezentaciju projekta nakon čega je uslijedila rasprava i upoznavanje naših člnova s projektom domaćina radionice.

Najavljeno je još zajedničkih aktivnosti tijekom godine, jer su obje udruge ostvarile financijska sredstva od Ministarstva obitelji što značiobveza obilježavanja nekih važnih datuma, a u području prevencije ovisnosti.

Zahvaljujemo udruzi HUPS što nas je ugostila na radionici!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.