Održana radionica u HUPS-u s članovima Verande

Aktivnosti   |   09.08.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana radionica u HUPS-u s članovima Verande

U petak, 8.srpnja, 2011. godine uspješno je realizirana jedna od niza radionica Hrvatske udruge za prevenciju suicida - HUPS, u okviru projekta "Sprječavanje ovisnosti je sprječavanje suicidalnosti". Projekt je zamišljen kao edukacija edukatora, tj. rad sa svima koji rade sa neposrednim korisnicima - osobama rizičnim za suicidalno ponašanje. Ovoga puta uz članove udruge HUPS, sudjelovali su i naši članovi .

Predsjednica udruge HUPS Elvira Koić iznijela je prezentaciju projekta nakon čega je uslijedila rasprava i upoznavanje naših člnova s projektom domaćina radionice.

Najavljeno je još zajedničkih aktivnosti tijekom godine, jer su obje udruge ostvarile financijska sredstva od Ministarstva obitelji što značiobveza obilježavanja nekih važnih datuma, a u području prevencije ovisnosti.

Zahvaljujemo udruzi HUPS što nas je ugostila na radionici!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.