Održana parlaonica "Prednosti i nedostaci Facebooka"

Aktivnosti   |   18.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana parlaonica "Prednosti i nedostaci Facebooka"

 

Na parlaonici smo ugostili iskusnu novinarku Mariju Lovrenc, koja je naglašavala opasnosti koje vrebaju u virtualnom svijetu, što je potkrijepila i mnoštvom primjera iz prakse, te pomogla negacijskoj skupini u isticanju nedostataka društvenih mreža. Afirmacijska skupina ugostila je mladu studenticu Anu koja je ukazala na korisnost društvenih mreža za razmjenu podataka vezanih za sve aktivnosti na fakultetu, te uputila mlađe sudionike o načinima zaštite podataka. U žiriju su sjedili nešto stariji i iskusniji mladi, Daria i Krešo, koji su nas također upoznali sa svojim iskustvima na društvenim mrežama. Rasprava se kretala od problema jesu li nam svi prijatelji na Facebooku pravi prijatelji ili samo poznanici, jesu li nam životi postali ispunjeniji, jesmo li postali društveniji, pa do problema lažnih profila, te usporedbe iskrenosti virtualne i licem-u-lice komunikacije.

Zaključili smo da bi svi preživjeli bez Facebooka, ali ipak ga većina odlučuje koristiti, neki za razonodu, neki za razmjenu nešto korisnijih informacija. A svi smo se složili da ćemo biti puno oprezniji u virtualnom svijetu!

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali!

Uživali smo družeći se i raspravljajući u ugodnoj atmosferi ispunjenoj tolerancijom.

Pogledajte fotogaleriju!

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.