Održana Javna tribina povodom Međunarodng dana borbe protiv zlouporabe droga

Novosti   |   01.07.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana Javna tribina povodom Međunarodng dana borbe protiv zlouporabe droga

U ponedjeljak, 30 lipnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica s početkom u 19 sati održana je javna tribina povodom Međunradnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama koji se svake godine obilježava 26. lipnja.

Na javnoj tribini ugostili smo predstavnika PU Virovitičko - podravske gospodina Damira Topolovčana koji je prisutne upoznao sa činjeničnim stanjem vezanim za promet drogama u našoj županiji te nas upoznao s trendom novih droga; Borna Đurđević, predsjednik Savjeta mladih Grada Virovitice, koji je predstavio rad članova Savjeta mladih; Lora Kunkić, predstavnica Frama Virovitica, te Sanja Milković Šipek i Ivana Kostelac, stručne osobe udruge koje su predstavile rad udruge Veranda s mladim korisnicima u sklopu projekta Savjetovalište za mlade.

Cilj tribine bio je nazočnim mladima i osobama koje se bave s mladima pružiti informacije i predstaviti sadržaje gdje mladi mogu provesti svoje slobodno vrijeme, te razvijati nove vještine u svakodnevnom životu, a vezano za prevenciju ovisnosti. Nazočni su bili i predstavnici nekih drugih skupina mladih, te organizacija koje rades mladima, kao i predstavnik Odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice gospodin Alen Bjelica.

Također je cilj bio uspostaviti suradnju i donijeti odluke o zajedničkim aktivnostima kojima bi uključili što više mladih u preventivne programe.

Mladima su podijeljeni leci Vladinog ureda za suzbijanje zlouporabe droga, te promo materijal udruge Veranda.

Na osnovu održane tribine biti će i održana Radio emisija na Radio Virovitica 1. srpnja 2014. godine s početkom u 18 sati.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.