Održana Javna tribina povodom Međunarodng dana borbe protiv zlouporabe droga

Novosti   |   01.07.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana Javna tribina povodom Međunarodng dana borbe protiv zlouporabe droga

U ponedjeljak, 30 lipnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica s početkom u 19 sati održana je javna tribina povodom Međunradnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama koji se svake godine obilježava 26. lipnja.

Na javnoj tribini ugostili smo predstavnika PU Virovitičko - podravske gospodina Damira Topolovčana koji je prisutne upoznao sa činjeničnim stanjem vezanim za promet drogama u našoj županiji te nas upoznao s trendom novih droga; Borna Đurđević, predsjednik Savjeta mladih Grada Virovitice, koji je predstavio rad članova Savjeta mladih; Lora Kunkić, predstavnica Frama Virovitica, te Sanja Milković Šipek i Ivana Kostelac, stručne osobe udruge koje su predstavile rad udruge Veranda s mladim korisnicima u sklopu projekta Savjetovalište za mlade.

Cilj tribine bio je nazočnim mladima i osobama koje se bave s mladima pružiti informacije i predstaviti sadržaje gdje mladi mogu provesti svoje slobodno vrijeme, te razvijati nove vještine u svakodnevnom životu, a vezano za prevenciju ovisnosti. Nazočni su bili i predstavnici nekih drugih skupina mladih, te organizacija koje rades mladima, kao i predstavnik Odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice gospodin Alen Bjelica.

Također je cilj bio uspostaviti suradnju i donijeti odluke o zajedničkim aktivnostima kojima bi uključili što više mladih u preventivne programe.

Mladima su podijeljeni leci Vladinog ureda za suzbijanje zlouporabe droga, te promo materijal udruge Veranda.

Na osnovu održane tribine biti će i održana Radio emisija na Radio Virovitica 1. srpnja 2014. godine s početkom u 18 sati.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.