Održana godišnja Skupština udruge

Novosti   |   12.02.2013.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana godišnja Skupština udruge

Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" održala je godišnju Skupštinu 11.2.2013. godine s početkom u 18:30 u prostoru udruge na kojoj su bili nazočni članovi uduge. Dnevni red Skupštine sadržavao je osvrt na projekte koji su u tijeku, razradu plana troškova, a naglasak je bio na potrebi za boljom promocijom udruge u društvenoj zajednici i u populaciji mladih, te važnosti educiranja članova (voditelja i izvoditelja projekata) u smjeru savjetovanja mladih i drugih stručnih i specifičnih postupakai pristupa u pomagačkim strukama.

Udruga postoji od 2007. godine od kada je gotovo učetverostručila članove, te u potpunosti profilirala svoje ime i kvalitetu projekata u posljednjih pet godina.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.