Održana godišnja Skupština udruge

Novosti   |   12.02.2013.
Pin It Ispiši Preporuči
Održana godišnja Skupština udruge

Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" održala je godišnju Skupštinu 11.2.2013. godine s početkom u 18:30 u prostoru udruge na kojoj su bili nazočni članovi uduge. Dnevni red Skupštine sadržavao je osvrt na projekte koji su u tijeku, razradu plana troškova, a naglasak je bio na potrebi za boljom promocijom udruge u društvenoj zajednici i u populaciji mladih, te važnosti educiranja članova (voditelja i izvoditelja projekata) u smjeru savjetovanja mladih i drugih stručnih i specifičnih postupakai pristupa u pomagačkim strukama.

Udruga postoji od 2007. godine od kada je gotovo učetverostručila članove, te u potpunosti profilirala svoje ime i kvalitetu projekata u posljednjih pet godina.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.