Održan Radni sastanak članova udruge

Novosti   |   07.10.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održan Radni sastanak članova udruge

Na Radnom sastanku 4.10.2011. članovi udruge zaključili su da je najmoćniji oblik promocije virtualna promidžba, stoga su odlučili sve snage uprijeti u Facebook, kako bi se pozitivna poruka o djelovanju udruge progresivno širila među mladima.

Uz klasične oblike promocije (radio-reklama, distribucija plakata u centru grada) do sada je najveće rezultate u prikupljanju korisnika za naše radionice dao upravo direktni kontakt s mladima u njihovoj društvenoj mreži (škola, a zatim i obitelj) kada su sobno pozivani u radionice.  Facebook, uz ovakve obike promocije, će zasigurno dati velike rezultate u smislu boljeg upoznavanja s djelovanjem udruge.

 Također, postavili smo novi link "Savjetovalište" kao virtualnu pomoć mladima, a link se nalazi na desnoj strani izbornika.

 WinkWinkWink

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.