Održan Radni sastanak članova udruge

Novosti   |   07.10.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Održan Radni sastanak članova udruge

Na Radnom sastanku 4.10.2011. članovi udruge zaključili su da je najmoćniji oblik promocije virtualna promidžba, stoga su odlučili sve snage uprijeti u Facebook, kako bi se pozitivna poruka o djelovanju udruge progresivno širila među mladima.

Uz klasične oblike promocije (radio-reklama, distribucija plakata u centru grada) do sada je najveće rezultate u prikupljanju korisnika za naše radionice dao upravo direktni kontakt s mladima u njihovoj društvenoj mreži (škola, a zatim i obitelj) kada su sobno pozivani u radionice.  Facebook, uz ovakve obike promocije, će zasigurno dati velike rezultate u smislu boljeg upoznavanja s djelovanjem udruge.

 Također, postavili smo novi link "Savjetovalište" kao virtualnu pomoć mladima, a link se nalazi na desnoj strani izbornika.

 WinkWinkWink

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2015. i 2016. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.