Održan Okrugli stol na temu "Prevencija maloljetničkih trudnoća"

Novosti   |   10.12.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Održan Okrugli stol na temu "Prevencija maloljetničkih trudnoća"

U Gajevoj 3, u prostoru udruge 4.12.2015.godine s početkom u 13 sati održan je okrugli stol na temu "Prevencija maloljetničkih trudnoća" na kojemu su bili nazočni stručnjaci iz virovitičkih ustanova socijalne skrbi, te škola i udruge Veranda. Cilj je bio ukazati na važnost prevencije maloljetničkih trudnoća, važnost odgovornog roditeljstva, te nužnost zajedničke suradnje, brige i skrbi za mlade i maloljetne mame i njihove partnere.

Okrugli stol se održao u sklopu Dana otvorenih vrata u EU projektu "Unapređenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji se provodi u suradnji s udrugom Terra iz Rijeke. 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.