Odobreni projekt Klub mladih Virovitica

Novosti   |   06.06.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Odobreni projekt Klub mladih Virovitica

Udruga je u 2011. godine ostvarila financijska sredstva za projekt Klub mladih Virovitica od Grada Virovitice u iznosu 4.000,00 kn i Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u iznosu od 10.000,00 kn. Klub mladih udruga je provodila i u 2010. godini kada je obuhvatila više od 500 korisnika, s više od 30 različitih aktivnosti (radionica, tribina, izleta, štandova, predavanja).

Do kraja godine ova sredstva će se utrošiti prema Specifikaciji troškova i uvjetima potpisanim ugovorima, većinom na materijal rada s mladima, troškove tribina i predavanja, troškove promidžbenog materijala, održavanja prostora, troškove izvoditelja projekta i slične stavke potrebne da se projekt izvodi prema predviđenom planu.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.