Odobreni projekt Klub mladih Virovitica

Novosti   |   06.06.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Odobreni projekt Klub mladih Virovitica

Udruga je u 2011. godine ostvarila financijska sredstva za projekt Klub mladih Virovitica od Grada Virovitice u iznosu 4.000,00 kn i Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u iznosu od 10.000,00 kn. Klub mladih udruga je provodila i u 2010. godini kada je obuhvatila više od 500 korisnika, s više od 30 različitih aktivnosti (radionica, tribina, izleta, štandova, predavanja).

Do kraja godine ova sredstva će se utrošiti prema Specifikaciji troškova i uvjetima potpisanim ugovorima, većinom na materijal rada s mladima, troškove tribina i predavanja, troškove promidžbenog materijala, održavanja prostora, troškove izvoditelja projekta i slične stavke potrebne da se projekt izvodi prema predviđenom planu.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.