Odluke o financijskoj potpori za projekte

Novosti   |   29.08.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Odlukom Ministarstva socijalne politike i mladih prihvaća suradnju s udrugom koja se prijavila na Poziv prijedloga projekata koji se odnose na rad klubova za mlade u Republici Hrvtaskoj za dodjelu financijske potpore iz Državnog proračuna za 2012. godinu, te Poziv za prijavu projekata usmjerenih borbi protiv zloupotrebe droga i svih drugih oblika ovisnosti u Republici Hrvatskoj za financijsku potporu iz dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu, Udruzi je odobreno za projekt Savjetovalište za mlade 68.000,00 kn, a za Klub mladih Virovitica 68.650,00 kn.

U izvođenju navedenih projekata sudjelovat će 13 osoba, a projekti se izvode od 2007. godine kada su okupili više od 1000 korisnika godišnje.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.