Odluke o financijskoj potpori za projekte

Novosti   |   29.08.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Odlukom Ministarstva socijalne politike i mladih prihvaća suradnju s udrugom koja se prijavila na Poziv prijedloga projekata koji se odnose na rad klubova za mlade u Republici Hrvtaskoj za dodjelu financijske potpore iz Državnog proračuna za 2012. godinu, te Poziv za prijavu projekata usmjerenih borbi protiv zloupotrebe droga i svih drugih oblika ovisnosti u Republici Hrvatskoj za financijsku potporu iz dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu, Udruzi je odobreno za projekt Savjetovalište za mlade 68.000,00 kn, a za Klub mladih Virovitica 68.650,00 kn.

U izvođenju navedenih projekata sudjelovat će 13 osoba, a projekti se izvode od 2007. godine kada su okupili više od 1000 korisnika godišnje.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.