Obilježen Međunarodni Dan mladih 2011.

Aktivnosti   |   17.08.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Obilježen Međunarodni Dan mladih 2011.

"Veranda" je od jutra do večeri u subotu 12.8. ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica izložila pano  posterom najave radionica i promidžbenog materijala udruge. Tako su građanke i građani mogli dobiti sve potrebne informacije o početku naših radionica radi uključenja mladih u projekte udruga.

 

Zatim su povodom Međunarodnog dana i godine mladih, udruge "HUPS" (Hrvatska udruga za prevenciju suicida) i "Veranda" (Udruga za pomoć mladima), organizirale su zajedničku radionicu i diskusionu grupu. Međunarodni dan mladih se od 1999.godine kontinuirano obilježava, po odluci Generalne skupštine Ujedinjenih naroda. Cilj aktivnosti je prepoznati napore mladih u jačanju globalnog društva i promovirati načine uključivanja u aktivno stvaranje pozitivnih doprinosa svojim zajednicama. Promoviraju se prednosti koje mladi nose.

 Na Diskusionoj skupini članovi Hups-a osmislili su kreiranje plakata "Što je prevencija", a zajednički smo definirali što jest prevencija suicidalnosti, koji su najčešći razlozi suicida, te što reći osobi koja pomišlja na suicid.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.