Obilježen Međunarodni Dan mladih 2011.

Aktivnosti   |   17.08.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Obilježen Međunarodni Dan mladih 2011.

"Veranda" je od jutra do večeri u subotu 12.8. ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica izložila pano  posterom najave radionica i promidžbenog materijala udruge. Tako su građanke i građani mogli dobiti sve potrebne informacije o početku naših radionica radi uključenja mladih u projekte udruga.

 

Zatim su povodom Međunarodnog dana i godine mladih, udruge "HUPS" (Hrvatska udruga za prevenciju suicida) i "Veranda" (Udruga za pomoć mladima), organizirale su zajedničku radionicu i diskusionu grupu. Međunarodni dan mladih se od 1999.godine kontinuirano obilježava, po odluci Generalne skupštine Ujedinjenih naroda. Cilj aktivnosti je prepoznati napore mladih u jačanju globalnog društva i promovirati načine uključivanja u aktivno stvaranje pozitivnih doprinosa svojim zajednicama. Promoviraju se prednosti koje mladi nose.

 Na Diskusionoj skupini članovi Hups-a osmislili su kreiranje plakata "Što je prevencija", a zajednički smo definirali što jest prevencija suicidalnosti, koji su najčešći razlozi suicida, te što reći osobi koja pomišlja na suicid.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.