Obilježavanje Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza

Novosti   |   09.08.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Obilježavanje Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza

U sklopu projekata Klub mladih Virovitica i Savjetovalište za djecu i mladež udruga će obilježiti sa svojim članovima Međunarodni dan mladih 12.8. u suradnji sa Hrvatskom udrugom za prevenciju suicida - Hups i to organizacijom Diskusione skupine mladih stručnjaka u projektima prevencije ovisnosti.

Diskusiona skupina mladih stručnjaka sastat će se u 16h na području Virovitice, a zajedničkim idejnim rješenjima na kreativan i interaktvan način obogatit će dosadašnje i buduće projekte  udruga.

Naime, i HUPS i Veranda su ove godine ostvarila sredstva Ministarstva obitelji u područjima prevencije ovisnosti, te je tako njihova zajednička suradnja nezaobilazna i itekako dobrodošla.

Nova udruga HUPS već je bila domaćin uvodne radionice na kojoj su sudjelovali članovi Verande.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.