Obilježavanje Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza

Novosti   |   09.08.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Obilježavanje Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza

U sklopu projekata Klub mladih Virovitica i Savjetovalište za djecu i mladež udruga će obilježiti sa svojim članovima Međunarodni dan mladih 12.8. u suradnji sa Hrvatskom udrugom za prevenciju suicida - Hups i to organizacijom Diskusione skupine mladih stručnjaka u projektima prevencije ovisnosti.

Diskusiona skupina mladih stručnjaka sastat će se u 16h na području Virovitice, a zajedničkim idejnim rješenjima na kreativan i interaktvan način obogatit će dosadašnje i buduće projekte  udruga.

Naime, i HUPS i Veranda su ove godine ostvarila sredstva Ministarstva obitelji u područjima prevencije ovisnosti, te je tako njihova zajednička suradnja nezaobilazna i itekako dobrodošla.

Nova udruga HUPS već je bila domaćin uvodne radionice na kojoj su sudjelovali članovi Verande.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.