NOVO! Savjetovalište za mlade - spolnost i prevencija maloljetničkih trudnoća

Novosti   |   05.05.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
NOVO! Savjetovalište za mlade - spolnost i prevencija maloljetničkih trudnoća

Udruga već niz godina provodi radionice prevencije maloljetničkih trudnoća što je vrlo dobro prihvaćeno od strane mladih. S obzirom na iskustvo s mladima na tom području, ali i problem pojave maloljetničkih trudnoća u našoj županiji, udruga je otvorila savjetovalište za mlade koji imaju pitanja ili poteškoće u spolnom i reproduktivnom zdravlju, te imaju potrebu za savjetovanjem i podrškom kod maloljetničke trudnoće.

Za 1. kontakt u savjetovalište potrebno je ispuniti obrazac na našoj web stranici kako bismo dodijelili savjetovatelja: www.veranda.hr/savjetovaliste

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.