NOVO! Savjetovalište za mlade - spolnost i prevencija maloljetničkih trudnoća

Novosti   |   05.05.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
NOVO! Savjetovalište za mlade - spolnost i prevencija maloljetničkih trudnoća

Udruga već niz godina provodi radionice prevencije maloljetničkih trudnoća što je vrlo dobro prihvaćeno od strane mladih. S obzirom na iskustvo s mladima na tom području, ali i problem pojave maloljetničkih trudnoća u našoj županiji, udruga je otvorila savjetovalište za mlade koji imaju pitanja ili poteškoće u spolnom i reproduktivnom zdravlju, te imaju potrebu za savjetovanjem i podrškom kod maloljetničke trudnoće.

Za 1. kontakt u savjetovalište potrebno je ispuniti obrazac na našoj web stranici kako bismo dodijelili savjetovatelja: www.veranda.hr/savjetovaliste

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.