NOVO RADNO VRIJEME UDRUGE

Novosti   |   07.10.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
NOVO RADNO VRIJEME UDRUGE

NOVO! Smile

Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" ima novo radno vrijeme i to:

 

svakim radnim danom PONEDJELJAK - PETAK od 7:00 - 18:00 sati.

 

U to vrijeme mladi se mogu osobno javiti, ukoliko trebaju savjetovanje u vezi s problemima vezanim uz odrastanje (pogledaj pod linkom "Programi"). Nakon prvog javljanja mladi će dobiti termin sa stručnom osobom.

U radno vrijeme udruge također se mogu javiti i oni koji se žele uključiti kao volonteri u naše aktivnosti (ili trebaju više informacija o udruzi) oni koji rade s mladima te oni koji se žele uključiti kao suradnici na našim projektima.

Podsjećamo da od 0-24h nudimo virtualnu pomoć > www.veranda.hr > klik "Ti pitaš, Veranda odgovara", izabereš kontakt osobu i pošalješ upit, nakon čega dobivaš brzu, anonimnu i besplatnu pomoć.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.