NOVO RADNO VRIJEME UDRUGE

Novosti   |   07.10.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
NOVO RADNO VRIJEME UDRUGE

NOVO! Smile

Udruga za pomoć mladima Virovitičko - podravske županije "Veranda" ima novo radno vrijeme i to:

 

svakim radnim danom PONEDJELJAK - PETAK od 7:00 - 18:00 sati.

 

U to vrijeme mladi se mogu osobno javiti, ukoliko trebaju savjetovanje u vezi s problemima vezanim uz odrastanje (pogledaj pod linkom "Programi"). Nakon prvog javljanja mladi će dobiti termin sa stručnom osobom.

U radno vrijeme udruge također se mogu javiti i oni koji se žele uključiti kao volonteri u naše aktivnosti (ili trebaju više informacija o udruzi) oni koji rade s mladima te oni koji se žele uključiti kao suradnici na našim projektima.

Podsjećamo da od 0-24h nudimo virtualnu pomoć > www.veranda.hr > klik "Ti pitaš, Veranda odgovara", izabereš kontakt osobu i pošalješ upit, nakon čega dobivaš brzu, anonimnu i besplatnu pomoć.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.