NAJAVA - Park art 2016.

Novosti   |   11.08.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
NAJAVA - Park art 2016.

Krajem kolovoza nastavljamo u pozitivnom tonu, samo na malo drugačiji način. 25. i 26. kolovoza od 16 do 20 sati, u virovitičkom parku, u sklopu eko / art muzejske akcije „Park art 2016.“, mladi nam se mogu pridružiti u radionici izrade prostorne instalacije. Riječ je zanimljivoj interaktivnoj radionici neobične forme i intrigantnog sadržaja, ali sa snažnom porukom koju Veranda mladima želi prenijeti. Neki od ciljeva radionice su: upoznavanje mladih s radom Udruge, poticanje kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, poticanje mladih na prepoznavanje problema i suočavanje s njima, poticanje mladih na kreativnost, osvještavanje mladih o postojanju različitih pristupa u rješavanju problemskih situacija. Interaktivnu radionicu vodit će Iskra Bedeković, magistra pedagogije i volonterka Udruge, Ema Patrčević, studentica Diplomskog studija socijalne pedagogije, volonterka Udruge i Maja Šmolc, magistra pedagogije te zaposlenica i članica Udruge, te ostali volonteri i članice Udruge. U izradi prostorne instalacije mogu sudjelovati svi posjetitelji park-art akcije, naročito mladi od 15 do 29 godina.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.