NAJAVA - 26.11. Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Novosti   |   18.11.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
NAJAVA - 26.11. Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti

U suradnji s Policijskom upravom Virovitica, Veranda će obilježiti Mjesec borbe protiv ovisnosti 26.11. 2015. godine od 10 - 12 sati ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica na Trgu bana J. Jelačića 5.

Mjesec borbe protiv ovisnosti obilježava se svake godine od 15.11. - 15.12., a odnosi se na neprilagođeno ponašanje vezano uz korištenje psihoaktivnih tvari, bilo droga, alkohola, cigareta, ili ovisnosti poput kockanja, ovisnosti o internetu.

U to vrijeme želi se javnost informirati o problemu bilo koje ovisnosti, te potaknuti društvo na zajedničku borbu.

Predstavnici Policijske uprave Virovitica i Udruge Veranda zajedno će na štandu ukazati javnosti na problem ovisnosti u našoj sredini, te promotivnim materijalom informirati građane o programima koje provode.

Posjetite nas!

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.