Nagrade i priznanja volonterima!

Novosti   |   18.03.2016.
Ispiši Preporuči
Nagrade i priznanja volonterima!

16. ožujka, 2016. godine u prostoru udruge održan je radni sastanak volontera s njihovom koordinatoricom Majom Šmolc na kojem su se podijelile nagrade i priznanja za njihov nesebičan volonterski rad i značajan doprinos radu udruge.

U 2015. godini udruga broji ukupno 19 volontera u sklopu EU projekta "Unapređenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" , a u 2016. godini volonteri su i dalje aktivni, te doprinose radu u Našoj učionici, ali i drugim aktivnostima udruge.

Veranda se bavi volonterima na način da ih educira za vršnjačke edukatore, stoga je edukacija i posvećenost volonterima od najveće važnosti. Nagrade i priznanja volonterima su potvrda za uspješnost provedenih dosadašnjih brojnih radionica i aktivnosti s korisnicima kao i motivacija za budući angažman u Verandi.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.