Nagrade i priznanja volonterima!

Novosti   |   18.03.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
Nagrade i priznanja volonterima!

16. ožujka, 2016. godine u prostoru udruge održan je radni sastanak volontera s njihovom koordinatoricom Majom Šmolc na kojem su se podijelile nagrade i priznanja za njihov nesebičan volonterski rad i značajan doprinos radu udruge.

U 2015. godini udruga broji ukupno 19 volontera u sklopu EU projekta "Unapređenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" , a u 2016. godini volonteri su i dalje aktivni, te doprinose radu u Našoj učionici, ali i drugim aktivnostima udruge.

Veranda se bavi volonterima na način da ih educira za vršnjačke edukatore, stoga je edukacija i posvećenost volonterima od najveće važnosti. Nagrade i priznanja volonterima su potvrda za uspješnost provedenih dosadašnjih brojnih radionica i aktivnosti s korisnicima kao i motivacija za budući angažman u Verandi.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.