Mladi volonteri proveli dan u Centru za odgoj i obrazovanje

Novosti   |   30.06.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Mladi volonteri proveli dan u Centru za odgoj i obrazovanje

Dana 30. lipnja, 2015. godine, volonteri Verande proveli su neobičan dan u Centru za odgoj i obrazovanje družeći se s mladim korisnicima Centra i tako naučili neke nove životne vrijednosti i iskusili kako je važno da si prijatelji međusobno pomažu.

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama inače se obilježava 26. lipnja stoga su volonteri odlučili taj dan obilježiti na posve drugačiji i neuobičajen način, a mnogima je ovo bio i prvi susret s Centrom za odgoj i obrazovanje u kojemu se događa "život" svaki dan.

Volonteri su se družili s mladim korisnicima kroz različite aktivnosti, te pokazali kako je uz dobrog prijatelja sve moguće.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.