Mladi volonteri proveli dan u Centru za odgoj i obrazovanje

Novosti   |   30.06.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Mladi volonteri proveli dan u Centru za odgoj i obrazovanje

Dana 30. lipnja, 2015. godine, volonteri Verande proveli su neobičan dan u Centru za odgoj i obrazovanje družeći se s mladim korisnicima Centra i tako naučili neke nove životne vrijednosti i iskusili kako je važno da si prijatelji međusobno pomažu.

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama inače se obilježava 26. lipnja stoga su volonteri odlučili taj dan obilježiti na posve drugačiji i neuobičajen način, a mnogima je ovo bio i prvi susret s Centrom za odgoj i obrazovanje u kojemu se događa "život" svaki dan.

Volonteri su se družili s mladim korisnicima kroz različite aktivnosti, te pokazali kako je uz dobrog prijatelja sve moguće.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.