Mladi u Slavonskom brodu na Europskom tjednu mladih svibanj 2011.

Novosti   |   16.06.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Mladi u Slavonskom brodu na Europskom tjednu mladih svibanj 2011.

Sastankom se smjera ostvariti učinkovitost u djelovanju Nacionalnog programa djelovanja mladih u 7 županija na području Slavonije.

Predstavnici županija vodit će strukturalni dijalog s mladima i to je proces koji zahtijeva Europska unija kada se radi o djelovanju politike na mlade.

Organizacijom susreta želi se poboljšati uključivanje mladih i aktivno sudjelovanje u odlukama kod rješavanja problema mladih, a sve sukladno potrebama i željama mladih na različitim područjima interesa mladih.

Punopravnim uključenjem Hrvatske u Europsku uniju, Hrvatska će biti obvezna održavati dijaloge njenih predstavnika s mladima, te poboljšati kvalitetu informiranja i prakse Nacionalnog programa djelovanja za mlade.

Na ovaj sastanak Europskog tjedna udruga Veranda je poslala dvoje aktera, a njihove zaključke možete pročitati pod rubrikom "Aktivnosti" na našoj stranici.Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2015. i 2016. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.