Mladi u Slavonskom brodu na Europskom tjednu mladih svibanj 2011.

Novosti   |   16.06.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Mladi u Slavonskom brodu na Europskom tjednu mladih svibanj 2011.

Sastankom se smjera ostvariti učinkovitost u djelovanju Nacionalnog programa djelovanja mladih u 7 županija na području Slavonije.

Predstavnici županija vodit će strukturalni dijalog s mladima i to je proces koji zahtijeva Europska unija kada se radi o djelovanju politike na mlade.

Organizacijom susreta želi se poboljšati uključivanje mladih i aktivno sudjelovanje u odlukama kod rješavanja problema mladih, a sve sukladno potrebama i željama mladih na različitim područjima interesa mladih.

Punopravnim uključenjem Hrvatske u Europsku uniju, Hrvatska će biti obvezna održavati dijaloge njenih predstavnika s mladima, te poboljšati kvalitetu informiranja i prakse Nacionalnog programa djelovanja za mlade.

Na ovaj sastanak Europskog tjedna udruga Veranda je poslala dvoje aktera, a njihove zaključke možete pročitati pod rubrikom "Aktivnosti" na našoj stranici.Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.