Lions club Vereucha udruzi Veranda donirao 21 000 kuna za prevenciju ovisnosti u lokalnoj zajednici

Novosti   |   20.07.2018.
Ispiši Preporuči
Lions club Vereucha udruzi Veranda donirao 21 000 kuna za prevenciju ovisnosti u lokalnoj zajednici

Predsjednica Lions cluba Vereucha Monika Ružić i predsjednica udruge Veranda Dinka Antunović potpisale su ugovor o donaciji vrijednoj 21 000 kn i međusobnoj suradnji na području prevencije ovisnosti u lokalnoj zajednici. Sredstva su osigurana iz distriktualne akcije „Jedrima protiv droge“.

Udruga Veranda je osmislila vrijedan projekt SAVJETOVALIŠTE ZA MLADE koji su Lionsi prepoznali i bit će zadužena za provedbu istoga. Projekt podrazumijeva radionice, edukativna predavanja i neposredan rad s mladima i ugroženim skupinama. Osim financijski, članice Lions cluba Vereucha pridonijet će provedbi projekta i volontiranjem u svim planiranim aktivnostima. 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.