Klub mladih Virovitica, predstavljanje

Novosti   |   05.09.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Klub mladih Virovitica je projekt primarne prevencije u području ovisnosti i neproduktivnog ponašanja mladih, a bazira se na poboljšanju kvalitete života mladih, jačanju ratom razorenih obitelji, psihosocijalnom jačanju mladih, organiziranju slobodnog vremena mladih, te edukaciji i neformalnom obrazovanju.

Sadržaj projekta su: radionice, tribine, predavanja, jednodnevne aktivnosti. Klub je otvoren za korisnike, mlade osobe od 15 - 30 godina, te volontere koji će sudjelovati u kreaciji projekta.

Na projektu radi 7 osoba.

Radionice koje su nude mladima su sljedeće: radionice informatičke svijesti i prevencija neproduktivnosti, predavanja zdravstvene zaštite u mentalnom zdravlju, tribibne za obitelji pogođene PTSP-om, radionice kreativnog izražavanja mladih o kojima će se javnost obavijestiti naknadno.

Udruga kreće pozivati sve ustanove koje rade s mladima da se uključe u rad projekta, i to putem osobnog poziva, radio - promidžbe, tiskanim materijalom, te putem jednodnevnih aktivnosti koje su usmjerene prema građanima.

Za sva pitanja ili uključenje možete se javiti od 11 - 18 h u prostoru udruge, bivši vojni objekt, Matije Gupca 63, telefonom 726-613 ili na info@veranda.hr.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.