Klub mladih Virovitica, predstavljanje

Novosti   |   05.09.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Klub mladih Virovitica je projekt primarne prevencije u području ovisnosti i neproduktivnog ponašanja mladih, a bazira se na poboljšanju kvalitete života mladih, jačanju ratom razorenih obitelji, psihosocijalnom jačanju mladih, organiziranju slobodnog vremena mladih, te edukaciji i neformalnom obrazovanju.

Sadržaj projekta su: radionice, tribine, predavanja, jednodnevne aktivnosti. Klub je otvoren za korisnike, mlade osobe od 15 - 30 godina, te volontere koji će sudjelovati u kreaciji projekta.

Na projektu radi 7 osoba.

Radionice koje su nude mladima su sljedeće: radionice informatičke svijesti i prevencija neproduktivnosti, predavanja zdravstvene zaštite u mentalnom zdravlju, tribibne za obitelji pogođene PTSP-om, radionice kreativnog izražavanja mladih o kojima će se javnost obavijestiti naknadno.

Udruga kreće pozivati sve ustanove koje rade s mladima da se uključe u rad projekta, i to putem osobnog poziva, radio - promidžbe, tiskanim materijalom, te putem jednodnevnih aktivnosti koje su usmjerene prema građanima.

Za sva pitanja ili uključenje možete se javiti od 11 - 18 h u prostoru udruge, bivši vojni objekt, Matije Gupca 63, telefonom 726-613 ili na info@veranda.hr.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.