Javna tribina povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Novosti   |   24.06.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Javna tribina povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

26. lipnja svake godine UN obilježava Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama kako bi podigli svijest o ovom važnom problemu. Posljedice ovisnosti utječu na nas, na pojedince, obitelji i čitavo društvo.

Vladin ured za suzbijanje zloporabe droga Republike Hrvatske preporučuje obilježavanje toga dana u sklopu projekata udruga, te u svrhu toga udrugama distribuiraju letke koji se toga dana mogu podijeliti mladima.

Stoga je udruga Veranda organizirala javnu tribinu kojoj je cilj okupiti udruge koje se bave mladima i koje okupljaju mlade, kako bismo kroz konstruktivnu zajedničku raspravu uspostavili suradnju u svrhu osmišljavanja rješenja za organiziranje slobodnog vremena mladih, osnaživanje samopoštovanja i samopouzdanja, uključivanje mladih u kulturne, društvene aktivnosti, te na taj način pridonijeli prevenciji droga u populaciji mladih.

Javna tribina će se održati 30. lipnja 2014. godine s početkom u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica.

Pozivamo sve građane, predstavnike udruga mladih i za mlade, na aktivno sudjelovanje u javnoj tribini, jer je svaka ideja, prijedlog, suradnja dobrodošla.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.