Javna tribina povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

Novosti   |   24.06.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Javna tribina povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

26. lipnja svake godine UN obilježava Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama kako bi podigli svijest o ovom važnom problemu. Posljedice ovisnosti utječu na nas, na pojedince, obitelji i čitavo društvo.

Vladin ured za suzbijanje zloporabe droga Republike Hrvatske preporučuje obilježavanje toga dana u sklopu projekata udruga, te u svrhu toga udrugama distribuiraju letke koji se toga dana mogu podijeliti mladima.

Stoga je udruga Veranda organizirala javnu tribinu kojoj je cilj okupiti udruge koje se bave mladima i koje okupljaju mlade, kako bismo kroz konstruktivnu zajedničku raspravu uspostavili suradnju u svrhu osmišljavanja rješenja za organiziranje slobodnog vremena mladih, osnaživanje samopoštovanja i samopouzdanja, uključivanje mladih u kulturne, društvene aktivnosti, te na taj način pridonijeli prevenciji droga u populaciji mladih.

Javna tribina će se održati 30. lipnja 2014. godine s početkom u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica.

Pozivamo sve građane, predstavnike udruga mladih i za mlade, na aktivno sudjelovanje u javnoj tribini, jer je svaka ideja, prijedlog, suradnja dobrodošla.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.