Info točke

Novosti   |   06.07.2018.
Pin It Ispiši Preporuči
Info točke

Tijekom svibnja 2018. Info-centar za mlade Virovitica u sklopu je svoje promotivne kampanje održao nekoliko info-točaka u mjestima na području Virovitičko-podravske županije. Kampanju su provodili studenti Visoke škole za menadžment i turizam u Virovitici, a u tome su im pomagali volonteri Udruge za pomoć mladima VPŽ Veranda. Cilj ovih info-točaka bio je informirati mlade s područja županije o nadolazećim aktivnostima u Info-centru za mlade. Bili smo u školama, učeničkom i studentskom domu, kafićima, knjižnicama i čitaonicama i drugim mjestima na kojima se mladi okupljaju, i to u Virovitici, Slatini i Suhopolju.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.