Igrom i glumom o ozbiljnim temama u Info-centru za mlade Virovitica

Novosti   |   26.06.2018.
Pin It Ispiši Preporuči
Igrom i glumom o ozbiljnim temama u Info-centru za mlade Virovitica

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga stručna suradnica Udruge za pomoć mladima VPŽ Veranda Andreja Galović održala je zanimljivu kreativnu radionicu za mlade baziranu na načelima forum teatra, odnosno "kazališta potlačenih".

Radionica A može i drugačije! jedna je od onih koje svojim sudionicima bude znatiželju te izvlače iz njih ono što ni sami o sebi nisu znali. Potiče maštu, kreativnost, razvija komunikacijske i socijalne vještine, a u ovom slučaju i educira o uzrocima i posljedicama zloupotrebe droga, o mitovima i istinama, sve u opuštenom i poticajnom okruženju.

Igre uloga i promatranje situacija iz tuđe perspektive omogućuju da sudionici opušteno i iskreno pristupe problemskoj situaciji, da nude svoja rješenja bez treme ili straha od osude, te da u sebi osvijeste spoznaju da pri suočavanju sa svakodnevnim problemima ne traže “pravo” ili “idealno” rješenje, već da istraže što više mogućnosti. 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.