Udruga Veranda
Novosti
Rasprava mladih o osnivanju "Naša učionica"

U novim prostorima Verande u Gajevoj 30.09. održana je rasprava s mladima o potrebama osnivanja prostora za učenje pod nazivom "Naša učionica".

Mladi su ustanovili da je u našemu gradu potrebna učionica za učenje.

Na raspravi mladi su iznijeli svoja viđenja učionice, koja bi bila otvorena u vrijeme između školskih smjena, a zvala bi se "Naša učionica".

S obzirom da je nedavno udruga Veranda otvorila nove prostore za rad s mladima, između ostalog, našla bi se i prostorija za učenje.

Mladi smatraju kako bi takva jedna učionica omogućila njihovim vršnjacima korisno popunjavanje slobodnog vremena prije ili poslije škole, stjecanje novih znanja, novih poznanstava, ali i pronalazak pomoći pri učenju.

Kako bi to sve bilo moguće, volonteri su ponudili svoju pomoć s ciljem pomaganja mladima u vrijeme otvorenog radnog vremena Naše učionice.

Mladi su između ostalog iznijeli svoja viđenja o tome što bi sve Naša učionica trebala sadržavati, poput računala, polica s knjigama, stolova za učenje, ploča, printera i slično.

Ovom raspravom mladi su pokazali kako su mladi spremni na produbljivanje znanja, iskustva, te pomaganje jedni drugima te kako im je važan razvoj svakog pojedinca!

Tako je Veranda dobila još jedan zadatak!

 

02.10.2015.