Udruga Veranda
Novosti
Predstavnici udruga iz Rijeke u posjetu Virovitici

Danas, 11.3 2015. u 15 sati predstavnici Udruge Terra i Oaza iz Rijeke posjetili su udrugu Veranda koja je partner udruzi Terra na projektu "Unaprjeđenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji se provodi iz EU fonda u 3 županije, Primorsko - goranskoj, Karlovačkoj i Virovitičko - podravskoj.

Udruga Terra jedna je od visoko vrijednih organizacija civilnog društva koja je izabrala Verandu da joj bude partner, te tako zajednički ojačamo kapacitet udruge u našem gradu.

Na radnom sastanku ovih triju udruga razgovaralo se o provođenju projekta, zajedničkim projektnim aktivnostima, te drugim pitanjima u našoj županiji vezanim za pružanje socijalnih usluga koje se razlikuju ili su slične županijama koje su zastupljene u projektu i u kojima će se projekt provoditi.

Projekt je usmjeren na podršku institucionalnom razvoju prijavitelja i partnera koje rade s ovisnicima, beskućnicima i mladima njegujući međusobnu suradnju i partnerstvo.

Radnom sastanku prisustvovala je predsjednica udruge Veranda Dinka Antunović i zaposlenica na projektu Anja Benko koje su ugostile naše posjetitelje, te ih upoznale s udrugom i pružanjem socijalnih usluga u našem gradu. Dogovorene su aktivnosti s kojima će javnost biti upoznata, kao i naši volonteri te suradnici na projektu (tribine, okrugli stolovi, forum teatar).

11.03.2015.