Udruga Veranda
Aktivnosti
Održano predavanje s radionicom Radna terapija u zajednici

Predavanje s radionicom pod nazivom Radna terapija u zajednici, u svrhu obilježavanja Svjetskog dana radne terapije (koji se diljem svijeta obilježava 27. listopada), dana 24. 10. 2014. u 16 sati, organizirale su inovativne virovitičke radne terapeutkinje, inače članice udruge i provoditeljice projekta Savjetovalište za mlade.

Sudionike su radne terapeutkinje željele osvijestiti o važnosti provođenja radne terapije u zdravstvenom i socijalnom sustavu, upoznati ih s radnom terapijom, te upozoriti na važnost da je radni terapeut neizostavni član multidisciplanrnog tima, s naglaskom na preventivni rad s mladima.

Predavanje su održale Jelena Pavlek Bardić i Dinka Antunović, a radionicu prikaz Terapijom smijeha Marina Kuzman i Marija Grgić, sve redom, prestižne i inovativne radne terapeutkinje koje nude usluge radne terapije na svojim radnim mjestima, te u udruzi Veranda gdje se bave preventivnim projektima za mlade.

Na predavanju su sudjelovali predstavnici udruga čijim članovima je potrebna radna terapija, te predstavnici drugih ustanova iz županije i šire kao i radni terapeuti.

 

 

 

21.11.2014.