Udruga Veranda
Novosti
Javna tribina povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

26. lipnja svake godine UN obilježava Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama kako bi podigli svijest o ovom važnom problemu. Posljedice ovisnosti utječu na nas, na pojedince, obitelji i čitavo društvo.

Vladin ured za suzbijanje zloporabe droga Republike Hrvatske preporučuje obilježavanje toga dana u sklopu projekata udruga, te u svrhu toga udrugama distribuiraju letke koji se toga dana mogu podijeliti mladima.

Stoga je udruga Veranda organizirala javnu tribinu kojoj je cilj okupiti udruge koje se bave mladima i koje okupljaju mlade, kako bismo kroz konstruktivnu zajedničku raspravu uspostavili suradnju u svrhu osmišljavanja rješenja za organiziranje slobodnog vremena mladih, osnaživanje samopoštovanja i samopouzdanja, uključivanje mladih u kulturne, društvene aktivnosti, te na taj način pridonijeli prevenciji droga u populaciji mladih.

Javna tribina će se održati 30. lipnja 2014. godine s početkom u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica.

Pozivamo sve građane, predstavnike udruga mladih i za mlade, na aktivno sudjelovanje u javnoj tribini, jer je svaka ideja, prijedlog, suradnja dobrodošla.

24.06.2014.