Fokus grupa: Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka

Novosti   |   06.06.2016.
Ispiši Preporuči

PRONI Centar za socijalno podučavanje je u suradnji s Udrugom Veranda i Virovitičko-podravskom županijom u Virovitici održao fokus grupu pod nazivom: Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka. Fokus grupa je obuhvatila 20-ak sudionika, od kojih su dio bili korisnici Verande, a dio osobe koje predstavljaju donositelje odluka, odnosno predstavnici Virovitičko-podravske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Virovitica. Strukturirani dijalog je aktivnost koju provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek (RICM), a cilj je da mladi i donositelji odluka zajednički iznesu probleme koji se tiču njihove lokalne zajednice. Sam proces odvija se u svim zemljama Europske unije i podijeljen je u cikluse. Trenutni ciklus započeo je 1. Siječnja ove godine, a glavna tema, koja će biti aktualna do polovice 2017.g, glasi “Omogućimo svim mladim ljudima da sudjeluju u raznolikoj, povezanoj i uključivoj Europi. Spremni za život, spremni za društvo!”.

Proni Centar u sklopu ove aktivnosti planira održati četiri fokus grupe, a svi mladi koji su sudjelovali ili će sudjelovati u ovoj aktivnosti i iznijeti svoje probleme, bit će dio jednog zajedničkog istraživanja koje će se raditi za područje cijele Europske unije.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.