Fokus grupa: Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka

Novosti   |   06.06.2016.
Pin It Ispiši Preporuči

PRONI Centar za socijalno podučavanje je u suradnji s Udrugom Veranda i Virovitičko-podravskom županijom u Virovitici održao fokus grupu pod nazivom: Strukturirani dijalog između mladih i donositelja odluka. Fokus grupa je obuhvatila 20-ak sudionika, od kojih su dio bili korisnici Verande, a dio osobe koje predstavljaju donositelje odluka, odnosno predstavnici Virovitičko-podravske županije i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Virovitica. Strukturirani dijalog je aktivnost koju provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek (RICM), a cilj je da mladi i donositelji odluka zajednički iznesu probleme koji se tiču njihove lokalne zajednice. Sam proces odvija se u svim zemljama Europske unije i podijeljen je u cikluse. Trenutni ciklus započeo je 1. Siječnja ove godine, a glavna tema, koja će biti aktualna do polovice 2017.g, glasi “Omogućimo svim mladim ljudima da sudjeluju u raznolikoj, povezanoj i uključivoj Europi. Spremni za život, spremni za društvo!”.

Proni Centar u sklopu ove aktivnosti planira održati četiri fokus grupe, a svi mladi koji su sudjelovali ili će sudjelovati u ovoj aktivnosti i iznijeti svoje probleme, bit će dio jednog zajedničkog istraživanja koje će se raditi za područje cijele Europske unije.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.