Edukacija za volontere - "Kako pobijediti strah od javnog nastupa"

Novosti   |   02.10.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Edukacija za volontere - "Kako pobijediti strah od javnog nastupa"

30. rujna 2015. u prostoru udruge održana je još jedna edukacija za naše volontere pod nazivom "Kako pobijediti strah od javnog nastupa". Svrha edukacije je bila upoznavanje i poticanje što boljih prezentacijskih vještina te time učvrstiti njihovo samopouzdanje i vjeru u ono što rade.

Preduvjet za dobre prezentacijske vještine je zauzeti stav, naučiti pravilno se držati, disati, odabir sadržaja o kojemu će govornik govoriti, te govornikov entuzijazam kao i stvaranje dobre psihoklime za vrijeme održavanja prezentacije. Tako su naši volonteri naučili ove vještine koje će primjenjivati u svakodnevnom životu kao i u školskom uspjehu. 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.