Edukacija za volontere - "Kako pobijediti strah od javnog nastupa"

Novosti   |   02.10.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Edukacija za volontere - "Kako pobijediti strah od javnog nastupa"

30. rujna 2015. u prostoru udruge održana je još jedna edukacija za naše volontere pod nazivom "Kako pobijediti strah od javnog nastupa". Svrha edukacije je bila upoznavanje i poticanje što boljih prezentacijskih vještina te time učvrstiti njihovo samopouzdanje i vjeru u ono što rade.

Preduvjet za dobre prezentacijske vještine je zauzeti stav, naučiti pravilno se držati, disati, odabir sadržaja o kojemu će govornik govoriti, te govornikov entuzijazam kao i stvaranje dobre psihoklime za vrijeme održavanja prezentacije. Tako su naši volonteri naučili ove vještine koje će primjenjivati u svakodnevnom životu kao i u školskom uspjehu. 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.