Edukacija na temu asertivnosti i komunikacije za korisnike i osobne asistente UOSI Virovitica u suradnji s Dinkom Antunović

Novosti   |   28.09.2017.
Pin It Ispiši Preporuči
Edukacija na temu asertivnosti i komunikacije za korisnike i osobne asistente UOSI Virovitica u suradnji s Dinkom Antunović

Virovitička Udruga osoba s invaliditetom organizirala je edukaciju za svoje članove i njihove osobne asistente u sklopu provedbe projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom“. Tako je Dinka Antunović, predsjednica Udruge Veranda održala radionicu na temu asertivnosti i komunikacijskih vještina. Korisnici i asistenti mogli su saznati kako poboljšati svoju komunikaciju i ujedno kvalitetu života, ali i kako što bolje surađivati u svakodnevnim situacijama. 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.