Edukacija boljeg planiranja i vođenja radionica

Novosti   |   06.11.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Edukacija boljeg planiranja i vođenja radionica

3.11. 2015. godine u večernjim satima u prostorima udruge održana je još jedna edukacija za volontere Verande, pod nazivom Bolje planiranje i vođenje radionica. Budući su volonteri vršnjački edukatori, a to uključuje i provedbu radionica, vježbali smo koje osobine mora imati dobar edukator, te usvojili teorijska saznanja o tome što je radionica, koja je svrha i cilj kod pripreme radionica, te kako strukturirati radionicu kao i prevladati poteškoće na koje može naići voditelj radionice.

Naši volonteri tako su postali bogatiji za još jednu edukaciju, a svojim vršnjacima prezentirati će naučeno i primjenjivati u svakodnevnom vršnjačkom ophođenju.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.