Dani otvorenih vrata udruge za EU projekt

Novosti   |   10.12.2015.
Pin It Ispiši Preporuči
Dani otvorenih vrata udruge za EU projekt

3. i 4. prosinca, 2015. godine održani su Dani otvorenih vrata udruge u svrhu provođenja aktivnosti EU projekta "Unapređenje socijalnih usluga suradnjom, razvojem i edukacijom" koji se provodi u partnerstvu s udrugom Terra iz Rijeke. 

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga je 3.12.2015. organizirala informiranje za mlade i građane u prostoru udruge o savjetovalištu za mlade koje udruga provodi, drugim aktivnostima udruge na projektima, te promotivni štand ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica od 10 - 12 sati u suradnji s Policijskom upravom Virovitica, a prigodno u Mjesecu borbe protiv ovisnosti. 

4.12.2015. godine s početkom u 13 sati u prostoru udruge održan je Okrugli stol na temu "Prevencija maloljetničkih trudnoća" sa sudjelovanjem više stručnjaka iz ustanova socijalne skrbi, škola i udruge.

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.