Dani otvorenih vrata udruge VERANDA

Novosti   |   11.06.2013.
Pin It Ispiši Preporuči

U Dane otvorenih vrata stručna osoba magistra psihologije udruge Veranda 12.6.2013. će gostovati u radio emisiji u 15:15 sati na Radio Virovitica. U emisiji će predstaviti naše projekte i rad udruge.

U subotu, 15.6.2013. godine u dopodnevnim satima biti će otvorena vrata udruge za sve naše članove , mlade i one koji rade s mladima, a dočekati će ih naše stručne osobe. U to vrijeme posjetitelji će moći dobiti informacije o stručnoj pomoći, savjetovanje ili razgovarati s našim stručnim osobama; pedagogom, psihologom, radnim terapeutom, rehabilitatorom.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica izložit ćemo promotivne letke udruge koje će mladi moći uzeti u informativne svrhe.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.