Dani otvorenih vrata udruge VERANDA

Novosti   |   11.06.2013.
Pin It Ispiši Preporuči

U Dane otvorenih vrata stručna osoba magistra psihologije udruge Veranda 12.6.2013. će gostovati u radio emisiji u 15:15 sati na Radio Virovitica. U emisiji će predstaviti naše projekte i rad udruge.

U subotu, 15.6.2013. godine u dopodnevnim satima biti će otvorena vrata udruge za sve naše članove , mlade i one koji rade s mladima, a dočekati će ih naše stručne osobe. U to vrijeme posjetitelji će moći dobiti informacije o stručnoj pomoći, savjetovanje ili razgovarati s našim stručnim osobama; pedagogom, psihologom, radnim terapeutom, rehabilitatorom.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica izložit ćemo promotivne letke udruge koje će mladi moći uzeti u informativne svrhe.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.