Dani otvorenih vrata - najava za 7. lipnja

Novosti   |   04.06.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Dani otvorenih vrata - najava za 7. lipnja

U subotu 7.6.2014. godine od 9 - 12 sati članovi udruge Veranda otvoriti će vrata udruge u cilju informiranja i upoznavanja javnosti s radom udruge te projektom Savjetovalište za mlade koji se provodi sedam godina.

Dane otvorenih vrata najavio je Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge od 5.-7. lipnja, a cilj je da udruge probliže javnosti i informiraju građane o svom radu za opće dobro, te da organiziraju različite aktivnosti u prostoru udruge ili izvan njih.

Veranda poziva građane, posebno sve mlade i one koji se bave mladima da dođu u navedeno vrijeme u udrugu radi druženja, te informiranja o našemu radu.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.