Dani otvorenih vrata - najava za 7. lipnja

Novosti   |   04.06.2014.
Pin It Ispiši Preporuči
Dani otvorenih vrata - najava za 7. lipnja

U subotu 7.6.2014. godine od 9 - 12 sati članovi udruge Veranda otvoriti će vrata udruge u cilju informiranja i upoznavanja javnosti s radom udruge te projektom Savjetovalište za mlade koji se provodi sedam godina.

Dane otvorenih vrata najavio je Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge od 5.-7. lipnja, a cilj je da udruge probliže javnosti i informiraju građane o svom radu za opće dobro, te da organiziraju različite aktivnosti u prostoru udruge ili izvan njih.

Veranda poziva građane, posebno sve mlade i one koji se bave mladima da dođu u navedeno vrijeme u udrugu radi druženja, te informiranja o našemu radu.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.