Dani otvorenih vrata 2017.i Hrvatska volontira

Novosti   |   30.05.2017.
Pin It Ispiši Preporuči
Dani otvorenih vrata 2017.i Hrvatska volontira

U subotu 27. svibnja 2017. Udruga za pomoć mladima VPŽ "Veranda" otvorila je svoja vrata građanima. Tom prigodom Udruga je obilježila 10. godišnjicu postojanja i djelovanja. Volonteri su zainteresiranim posjetiteljima prenijeli svoja volonterska iskustva, a članice svoja iskustva u 10-godišnjem radu na preventivnim programima s mladima.

 Moglo se čuti koji su programi trenutno aktualni u udruzi, kome se mladi mogu obratiti za pomoć i u kojim se oblicima ona odvija te što planiramo dalje. Aktivnost je organizirana i kako bi se dale preporuke za buduće suradnje udruga, ondnosno za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva te u svrhu promicanja volonterstva. Zdravom zakuskom osvijestili smo važnost brige o zdravlju i kvaliteti života. Također, posjetiteljima su podjeljeni reflektirajući prsluci, koje je Verandi donirala PU Virovitičko-podravske županije, kako bismo još jednom potaknuli mlade sudionike u prometu na važnost odgovornog i savjesnog ponašanja prilikom sudjelovanja u cestovnom prometu. Ova aktivnost dio je aktualnog projekta udruge "Od akcije do reakcije - živi život", financiranog od strane Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Podjelom prigodnih poklona posjetiteljima i uručenjem priznanja vrijednim volonterkama za nesebičan volonterski angažman i doprinos radu udruge, Veranda je obilježila kraj manifestacija Hrvatska volontira i Dani otvorenih vrata udruga 2017.

 Veranda se zavolontirala -  sudjelovanje u manifestaciji „Hrvatska volontira“

Volonteri Udruge za pomoć mladima Virovitičko-podravske županije "Veranda" pružaju pomoć u učenju i pisanju zadaća te pripremi za usmene i pismene ispite svojim vršnjacima, učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima. Pomoć se odvija u sklopu programa "Vršnjačka edukacija u Našoj učionici", kontinuirano tijekom cijele godine pod nadzorom i u organizaciji koordinatorice volontera, u suradnji s roditeljima učenika. Do sada se suradnja s roditeljima učenika - korisnika programa pomoći u učenju - pokazala vrlo uspješnom te će se program i dalje nastaviti odvijati prema potrebama korisnika. Više informacija na: www.veranda.hr i info@veranda.hr.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.