Članovi Verande sudjeluju u projektu "MojPosao Job College"

Novosti   |   11.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Članovi Verande sudjeluju u projektu "MojPosao Job College"

Od 10. - 12. studenog 2011. godine traje edukacija u Osijeku između 3 slavonske županije, a  naše dvije članice uključile su se u edukaciju. Radi se o IPA projektu "MojPosao Job College" u suradnji s Institutom za razvoj tržišta rada i tvrtkom Selectio. Cilj edukacije je okupiti mlade od 15 - 24 godina starosti za SSS, te od 20 - 29 godina starosti za VŠS i VSS kako bi ih kroz radionice osposobili u različitim područjima da postanu poželjni zaposlenici i tako si omogućili uspješno prvo zaposlenje.

Po završetku edukacije polaznici će dobiti Certifikat "MojPosao Job College".

Naše članice tako će dodatno ojaćati Verandu, ali ono što je najvažnije i najdragocijenije to je osobni razvoj mladog čovjeka koji će kroz ovu edukaciju sigurno naše članice dobiti.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"



Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri










Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.