Članovi Verande sudjeluju u projektu "MojPosao Job College"

Novosti   |   11.11.2011.
Pin It Ispiši Preporuči
Članovi Verande sudjeluju u projektu "MojPosao Job College"

Od 10. - 12. studenog 2011. godine traje edukacija u Osijeku između 3 slavonske županije, a  naše dvije članice uključile su se u edukaciju. Radi se o IPA projektu "MojPosao Job College" u suradnji s Institutom za razvoj tržišta rada i tvrtkom Selectio. Cilj edukacije je okupiti mlade od 15 - 24 godina starosti za SSS, te od 20 - 29 godina starosti za VŠS i VSS kako bi ih kroz radionice osposobili u različitim područjima da postanu poželjni zaposlenici i tako si omogućili uspješno prvo zaposlenje.

Po završetku edukacije polaznici će dobiti Certifikat "MojPosao Job College".

Naše članice tako će dodatno ojaćati Verandu, ali ono što je najvažnije i najdragocijenije to je osobni razvoj mladog čovjeka koji će kroz ovu edukaciju sigurno naše članice dobiti.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.