Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu - Biraj život! Dan mladih 2017.

Novosti   |   12.08.2017.
Pin It Ispiši Preporuči
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu - Biraj život! Dan mladih 2017.

Tematskom radionicom u sklopu projekta Od akcije do reakcije – živi život, Udruga za pomoć mladima VPŽ „Veranda“ obilježila je Međunarodni dan mladih, koji se u svijetu obilježava svake godine 12. kolovoza.

Radionicu pod nazivom „Književna forma na platnu – Biraj život“ vodile su Verandine volonterke Iva Marović i Ema Patrčević u suradnji s njihovom koordinatoricom Majom Šmolc. Prizorima u 3 čina namjera je ukazati na važnost odgovornog ponašanja mladih u cestovnom prometu i tako utjecati na prevenciju prometnih nesreća u kojima sudjeluju mladi vozači i ostali mladi sudionici u prometu.

Projekt Od akcije do reakcije – živi život Udruga „Veranda“ provodi od siječnja 2016. godine, a financiran je putem javnih potreba Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.