30.12.2015. održana je edukacija volontera - Poteškoće na radionici i kako ih prevladati

Novosti   |   07.01.2016.
Pin It Ispiši Preporuči
30.12.2015. održana je edukacija volontera - Poteškoće na radionici i kako ih prevladati

U prostoru udruge 30.12.2015. godine održana je još jedna edukacija volontera kojom se željelo pripremiti volontere na što bolje savladavanje prepreka i izazova na koje bi mogli naići tijekom obavljanja poslova vršnjačkog edukatora te naučiti kako održavati grupnu dinamiku...

Kroz različite aktivnosti, diskusiju i zadatke volonteri su se upoznali i suočili s izazovima s kojima se svakodnevno susreću i nose edukatori. Volonteri - vršnjački edukatori naučili su i spoznali razliku između različitih uloga u grupnom radu, od nezainteresiranih do dominatnih vođa, te su naučili kako uspostaviti ravnotežu između tih krajnosti kao i pronaći efikasno rješenje u nepredviđenim situacijama u grupnom radu.

U siječnju 2016. godine volonteri će voditi radionice sa svojim vršnjacima - korisnicima projekata udruge.

 

 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.