27.3.2012. Održana Skupština udruge

Novosti   |   29.03.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Skupština udruge održana 27.3.2012. godine u 19 sati okupila je sve članove udruge, na kojoj je donešen novi plan za realizaciju projekata u 2012. godini.

U 2011. godini udruga je uspješno realizirala dva projekta financirana od Ministarstva obitelji i Grada Virovitice: Klub mladih Virovitica i Savjetovalište za djecu i mladež. U sklopu projekata održano je 30 - tak različitih aktivnosti, te projektni rad s korisnicima. Financijski nosioci projekta zaprimili su redovna financijska i narativna izvješća do 31.1.2012. godine za proteklu godinu.

U 2012. godini članovi udruge su na Skupštini razgovarali o malim izmjenama plana projekta Savjetovalište za djecu i mladež koji je osnova rada udruge. Ovim projektom do sada je bilo moguće okupiti 1000 mladih korisnika. Taj broj želimo i zadržati s novim popularnim sadržajima prema mladima: stoga ćemo dosadašnje radionice još više unaprijediti i obogatiti prema njihovim potrebama.

Članstvo udruge čine mladi stručnjaci (psiholozi, pedagozi, radni terapeuti, rehabilitator, informatičar) koji će ideje provesti počevši od rujna 2012. godine prema direktnim korisnicima projekata; radionice art terapije, radionice učimo učiti, radionice učenja socijalnih vještina, radionice mladih roditelja, radionice pisanja kreativne poezije, radionice komunikacijskih vještina, te predavanja iz psihologije u ekonomiji.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.