27.3.2012. Održana Skupština udruge

Novosti   |   29.03.2012.
Pin It Ispiši Preporuči

Skupština udruge održana 27.3.2012. godine u 19 sati okupila je sve članove udruge, na kojoj je donešen novi plan za realizaciju projekata u 2012. godini.

U 2011. godini udruga je uspješno realizirala dva projekta financirana od Ministarstva obitelji i Grada Virovitice: Klub mladih Virovitica i Savjetovalište za djecu i mladež. U sklopu projekata održano je 30 - tak različitih aktivnosti, te projektni rad s korisnicima. Financijski nosioci projekta zaprimili su redovna financijska i narativna izvješća do 31.1.2012. godine za proteklu godinu.

U 2012. godini članovi udruge su na Skupštini razgovarali o malim izmjenama plana projekta Savjetovalište za djecu i mladež koji je osnova rada udruge. Ovim projektom do sada je bilo moguće okupiti 1000 mladih korisnika. Taj broj želimo i zadržati s novim popularnim sadržajima prema mladima: stoga ćemo dosadašnje radionice još više unaprijediti i obogatiti prema njihovim potrebama.

Članstvo udruge čine mladi stručnjaci (psiholozi, pedagozi, radni terapeuti, rehabilitator, informatičar) koji će ideje provesti počevši od rujna 2012. godine prema direktnim korisnicima projekata; radionice art terapije, radionice učimo učiti, radionice učenja socijalnih vještina, radionice mladih roditelja, radionice pisanja kreativne poezije, radionice komunikacijskih vještina, te predavanja iz psihologije u ekonomiji.

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.