15. ožujka održan štand Job college

Aktivnosti   |   21.03.2012.
Pin It Ispiši Preporuči
15. ožujka održan štand Job college

Kakve su mi šanse za dobivanje posla? Pitaju se mlade nezaposlene osobe. Na štandu Moj posao koji se događao 15.3.2012. godine na glavnom trgu u Virovitici s prethodnom najavom po kafićima i različitim punktovima mladih, naše educirane predstavnice pomogle su ovoj misiji.

Od ukupno 6 gradova koji sudjeluju u Job college projektu, Virovitica je taj dan izgledala posve drukcije. To nije bio običan štand, već okupljalište predstavnika projekta Job college i mladih nezaposlenih. Najveću pozornost mladih privlačio je mali autobus, te živa glazba. Dvije predstavnice Verande i same su nezaposlene, ali su zbog iskustva u prijašnjoj edukaciji zorno pomagale i odrađivale svoju zadaću.

Odaziv je bio veoma dobar, a slike možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
7:00 - 15:00 sati


Udruga Veranda

Udruga za pomoć mladima Virovitičko – podravske županije „Veranda“ je registrirana 20. veljače 2007. godine u Virovitici s ciljem pomoći mladima od 15 - 29 godina kroz preventivne programe na području cijele županije.

Godišnje izvješće o radu za 2017. godinu

Info centar za mlade Virovitica

Radio spot "Od akcije do reakcije - živi život"Učionica

Savjetovalište

Facebook grupa Volonteri Verande

Partneri


Lions Club Vereucha.
ie centar

Veranda na Facebooku

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.